Restaurant Daryus Bucuresti – Despre noi

Despre Restaurantul Iranian

Daryus

RESTAURANT, CAFENEA SI CLUB

 

 

 

Mancarurile

Iraniene

Arta culinară este o parte importantă a culturii țării, întrucat ingredientele reliefează părțile geografice ale Iranului, iar savoarea și culoarea lor accentuează gustul acestora.

Fiecare regiune se bucură de bucătăria proprie, având în comun orezul, ce se particularizează prin parfumul și gustul unic, acesta fiind completat cu șofran și condimente speciale. Pe lângă orez, bucătăria iraniană oferă numeroase mâncăruri savuroase, atent preparate din carne de berbecuț, vițel, pui și pește, la care se mai adaugă specialitățile vegetale ce conțin verdețuri, condimente și sosuri aromate, ce oferă astfel particularități de gust și un parfum unic. Toate acestea fac parte din bucătăria iraniană, o bucătărie unică ce vă va încântă mereu!

Restaurant Daryus

 

 

Restaurant Daryus

Restaurant

Daryus

Fiind un teritoriu în care se găsesc condimente unice în lume, s-a dovedit că bucătăria persană este una din cele mai vechi și savuroase bucătării din lume! Datorită acestui fapt, Restaurant Daryus vă invită la o experiență culinară unică în București!

Folosim din plin cele mai prețioase condimente precum sofranul, cardamonul, vanilia, cuiușoarele, apa de trandafir, migdalele și fisticul, lime-ul, rodiile, inconfundabilul somak, zereshk, zardehoobeh (curcuma), iar lista poate continua.

Vă invităm la Restaurant Daryus București, situat pe Bulevardul Dacia, numărul 62, pentru a vă bucura de experiențe culinare unice ce vă vor delecta simțurile. Restaurant Daruys vă oferă un ambient liniștit, ce vă va face să uitați de aglomerația orașului! Pentru comenzi la domiciliu sau rezervări vă rugăm sa ne contactați la numărul: 0768 448 866

Restaurant Daryus

Restaurant Daryus , resturant daryus bucuresti, restaurant in bucuresti, restaurant cu specific, resturant specific iranian, restaurant daryus

Rezervari

Restaurant Daryus

Rezervari restaurant Daryus resturant daryus bucuresti, restaurant in bucuresti, restaurant cu specific, resturant specific iranian, restaurant daryus

Evenimente private

Indiferent de eveniment, suntem aici pentru a vă face ziua cu adevărat memorabilă. Suntem mai mult decât fericiți sa vă avem alaturi și vă stăm mereu la dispoziție pentru ca dumneavoastră să aveți parte de evenimentul perfect!
Organizăm petreceri private și corporate, zile onomastice, botezuri și multe altele!

Rezervari & Comenzi

Pentru a face o rezervare, vă rugăm să ne sunați la numărul 0768 448 866 între orele 12:00 – 20:00 de luni până duminică.

Ne găsiți pe Bulevardul Dacia, Nr.62, Sector 2, București, România

Rezervari Restaurant Daryus

Rezervari restaurant Daryus resturant daryus bucuresti, restaurant in bucuresti, restaurant cu specific, resturant specific iranian, restaurant daryus